Hoe kunnen we u helpen?

Zoek naar antwoorden via de zoekbox

Eventueel tagline hier.

Afdrukken

PLX – Open raam- en duursensor functie wijzigen.

Open raam- en duursensor functie wijzigen.

• Druk de menuknop (vier vierkantjes) en → (toets vooruit)  tegelijk 5 seconden in.
  • Allebei de knoppen zijn in de afbeelding hiernaast aangegeven met grijs bolletje op de icoontjes.
  • vervolgens verschijnt de schermweergave zoals hiernaast staat afgebeeld.

• Navigeer met de ↑ en ↓ knoppen naar het raamicoon, aangegeven met de pijl in de afbeelding hiernaast.
  • Bevestig door op √ te klikken.

• Het symbool ON knippert.
  • navigeer met de knoppen ↑ en ↓  naar de gewenste functie ON of OFF.
  • Bevestig door op √ te klikken.
  • Druk op ← (toets terug), om terug te keren naar de standaardweergave.

De open raam- en deursensor functie is nu gewijzigd.