Hoe kunnen we u helpen?

Zoek naar antwoorden via de zoekbox

Eventueel tagline hier.

Afdrukken

DTD- Programma instellen.

Programma instellen op mijn DTD-convector.

Voordat je begint

DTD bedieningspaneel

• Heeft je bediening drukknoppen? Klik hier voor de uitleg van deze controller.
  • Zorg dat de stekker in het stopcontact zit en dat de convector is ingeschakeld middels de knop aan de rechter zijkant op de heater.

• Druk tegelijk de terugknop en plusknop, zoals afgebeeld hiernaast, enkele seconden in.

• De desbetreffende dag van het programma licht linksonder op (aangegeven met de pijl).
  • Weergave "Pr 1"  zoals hiernaast is afgebeeld knippert.
  • Navigeer met de + knop en de - knop door de verschillende programma's.
  • Wanneer het gewenste programma knippert,  druk op √ voor bevestiging.

• Hiernaast staan de programma's 1 t/m 9 uitgelegd.
  • Er is geen ander programma beschikbaar naast deze 9 programma's.
  • Om de comfort- en ecotemperatuur in te stellen klik hier.

• De desbetreffende dag van het programma licht linksonder op (aangegeven met de pijl).
  • Weergave "Pr 1"  zoals hiernaast is afgebeeld knippert.
  • Navigeer met de + knop en de - knop door de verschillende programma's.
  • Wanneer het gewenste programma knippert,  druk op √ voor bevestiging.

Herhaal dit proces tot en met zondag. Er staat nu voor elke dag een programma ingesteld.