Hoe kunnen we u helpen?

Zoek naar antwoorden via de zoekbox

Eventueel tagline hier.

Afdrukken

Dimplex Edel warmtepompboiler – Hoe stel ik een programma in?

Hoe stel ik een programma in op de Dimplex Edel warmtepompboiler.

Voordat je begint

• De warmtepompboiler functioneert het meest optimaal wanneer er geen programma's zijn ingesteld.
  • Als je echter een programma wilt instellen, dien je de volledige 24 uur in te voeren.

• Houd de knop met het klokje-icoontje ingedrukt voor een periode van 3 seconden.
  • Na 3 seconden zal het woord "Programma" op het scherm verschijnen.
  • Op het display wordt een specifieke dag weergegeven.

Na het volgen van de vorige stappen verschijnt er een dag op het display.

• Je kan een programma per dag maken (ma, di, woe etc).
  • Je kan een programma voor de hele week maken (ma-zo).
  • Je kan een programma voor een weekgedeelte maken (ma-vrij, za-zo).

Voor dit voorbeeld stellen we een programma in voor maandag, waarbij de boiler tussen 08:00 en 18:00 uur actief is.

• Beweeg met de draaiknop naar maandag.
  • Druk op de draaiknop om je keuze voor maandag te bevestigen.

• Draai met de draaiknop om naar "nieuw prg" te navigeren.
  • Druk op de draaiknop om deze keuze te bevestigen.

• Stel de eindtijd in voor het eerste tijdslot.
  • Draai aan de draaiknop om 08:00 in te stellen.
  • In het voorbeeld willen we voorkomen dat het product wordt ingeschakeld tussen 00:00 en 08:00.
  • Klik op de draaiknop om dit te bevestigen.

• Draai aan de draaiknop om een keuze te maken uit de 3 beschikbare modi.
  • Selecteer de "Bevriesbeveiliging" modus door de draaiknop op het ijsteken te plaatsen.
  • Druk op de draaiknop om je keuze te bevestigen.

• Het tweede tijdslot heeft een tijdsduur van 08:00 tot 18:00.
  • Draai aan de draaiknop totdat je de tijd 18:00 hebt bereikt.
  • Druk op de draaiknop om deze tijd te bevestigen.

• Draai aan de draaiknop om een keuze te maken uit de 3 beschikbare modi.
  • Selecteer de "Eco-modus" door de draaiknop op het teken van de halve maan te plaatsen.
  • Druk op de draaiknop om je keuze te bevestigen.

• Het derde tijdslot heeft een tijdsduur van 18:00 tot 24:00.
  • Draai aan de draaiknop totdat je de tijd 24:00 hebt bereikt.
  • Druk op de draaiknop om deze tijd te bevestigen.

• Draai aan de draaiknop om een keuze te maken uit de 3 beschikbare modi.
  • Selecteer de "Bevriesbeveiliging" modus door de draaiknop op het ijsteken te plaatsen.
  • Druk op de draaiknop om je keuze te bevestigen.

Het dagprogramma is nu helemaal ingesteld.